Запознайте се с изложбата на Automechanika Shanghai!

Automechanika-Shanghai-2017-China-Lutong_08


Запознайте се с изложбата на Automechanika Shanghai!

Automechanika Шанхай 2017
Booth NO .: 3F68 в зала 3
Дата: 29 ноември - 2 декември 2017 г.
Добави: Национален изложбен и конгресен център (Шанхай), Китай.
Уебсайт: http://


Времето лети, Automechanika Shanghai 2017 ще отвори врати само за две седмици! Automechanika Shanghai е най-голямото търговско изложение в Азия, посветено на автомобилни части, аксесоари, оборудване и услуги. Тази година панаирът се очаква да посрещне около 6 000 изложители от 42 държави и региони и ще бъде домакин на някои от най-новите постижения на световната и местната автомобилна индустрия. От 29 ноември до 2 декември 2017 г. в Националния изложбен и конгресен център в Шанхай, Китай, панаирът ще отвори врати за около 130 000 посетители и ключови играчи от автомобилната индустрия. Шоуто е изградило репутацията си като академично събитие за обмен на информация, маркетинг, търговия и образование, обслужващо обхвата на автомобилната индустрия от части и компоненти, ремонт и поддръжка, аксесоари и персонализиране и електроника и системи.

Китай-Лутонг е развълнуван да обяви, че отиваме в Шанхай през ноември, за да участваме в Automechanika Shanghai 2017. Нашият щанд е 3F68 в зала 3. Китай-Лутонг е един от отличните доставчици на автомобилни системи за впръскване на гориво на двигатели и свързаните с тях компоненти в Китай, с повече от 30 години опит, Китай Lutong е лидер в автомобилния пазар. Вие сте добре дошли да посетите щанд 3F68 в зала 3.

China Lutong Parts Plant is a professional OEM & Aftermarket parts supplier, which specialized in diesel engine parts. Our main products include plunger barrel,Control Valve, Injectors,common rail valve, Head rotor (VE Pump Parts), Plunger, Delivery Valve, Cam Disk, Repair Kits, Feed Pump and more.


Automechanika Shanghai, вторият по големина в света търговски панаир Automechanika за автомобилни части, аксесоари, оборудване и услуги. Експонатите включват широка гама от части на дизеловия двигател, включващи главен ротор (части от помпата VE), дюза, дизелово бутало / елемент, доставка на клапана, контролен клапан, дюзи на обща шина, диск за камера, комплекти за ремонт, помпа за подаване и VE помпа. продуктите са произведени в съответствие с международните стандарти, като използват суровини от най-висок клас и най-съвременни технологии. Благодарение на гладкото им покритие, твърдата конструкция и по-дългия експлоатационен живот, нашата предлагана гама е високо ценена от нашите ценни клиенти. Нашият технически опит, отговорни за клиентите услуги и ангажимент за непрекъснато усъвършенстване, подкрепени от устойчиви инвестиции, ще гарантират репутацията на Китай Lutong за надеждни, висококачествени и иновативни продукти.

Очакваме с нетърпение да ви видим в Automechanika Shanghai 2017!

Stainless Steel Wire Rope 1x7

Non Rotating Wire Rope,Black Wire Rope,12Mm Wire Rope,Vinyl Coated Stainless Steel Cable

Jiangsu Yasheng Metal Products Co.,Ltd , https://www.yswirerope.com